Атлетик периодично плащане 6👉Периодичното плащане спрямo останалите абонаменти на Атлетик Фитнес

През миналата седмица ви разказахме за детайлите около ползването на периодичното плащане в Атлетик Фитнес (http://athletic-bg.com/2227/2227/)🔻
🔻Този път ще го сравним спрямо останалите карти и абонаменти, които предлагаме.

Сравнено с тренирането с еднодневна карта или седмична такава, периодичното плащане ви спестява много пари и главоболия. Ако направите повече от 4 тренировки месечно, което е силно препоръчително за постигането и задържането на поставените си цели, то периодичния начин на плащане ви излиза много по-изгодно.

Атлетик периодично плащане 5

👉Опции на периодичното плащане в Атлетик Фитнес

Миналата седмица научихте повече за системата на периодичното плащане в Атлетик Фитнес. Можете да си я припомните тук🔻
👇Сега описваме две от опциите, които то предлага.

1⃣ Групов абонамент: за удобство на потенциално най-голям брой хора, една банкова карта ще може да бъде използвана и за периодичното плащане на двама и повече клиенти. Стойността в случая за двамата души ще бъде 80 лв. на месец.

📢Ако се спрете на тази опция, следва картодържателят да въведе данните на картата си в платформата на Първа инвестиционна банка за неговия профил, както и да даде съгласието си неговата карта да бъде използвана от приятеля/ близкия му за автоматично подновяване. Приятелят пък единствено си създава профил на интернет страницата ни и отново въвежда сам данните на картата на картодържателя, с негово съгласие, разбира се.

📢Ако евентуално на по-късен етап единият от двамата клиенти пожелае да прекрати ползването на периодичното плащане, другият ще следва да намери негов заместник, който да продължи да тренира за оставащите месеци от изтичането на 12-те последователни месеца от абонамента. В случай, че не се намери желаещ да се включи в двойния абонамент, клиентът ще може да започне отначало Годишния абонамент с нова начална.

2⃣ Отказ: при положение че даден клиент желае да прекъсне ползването на периодичното плащане, прекратяването става с едномесечно писмено предизвестие, подадено на рецепция или изпратено по електронна поща.

Прекратяването е БЕЗ НЕУСТОЙКИ След като клиент е прекъснал преждевременно ползването на периодичното плащане, тази услуга няма да му се предлага в бъдеще.

Вече нямаме търпение за срещата ни през идната седмица – тогава ще научите повече за потенциални пречки, които могат да възникнат пред периодичното плащане и как ние ще ги отстраним, за да можете да се фокусирате върху тренировките при нас.

Ако желаете да научите повече и да се възползвате от периодичното плащане, можете да попитате колегите на рецепция или да се обадите на 0889 140 264, централен офис Атлетик Фитнес.

По-здрави!
Екипът на Атлетик Фитнес

Атлетик периодично плащане 4

Периодично плащане в Атлетик Фитнес

Миналата седмица ви разказахме колко разпространено е периодичното плащане по света. Може да си припомните статията ни тук:🔻
🔻Сега ще ви споделим в детайли как точно ще можете да се възползвате от него в Атлетик Фитнес.

През февруари, периодичното плащане ще може да бъде зaявено през сайта ни  http://shop.athletic-bg.com/account…, или във фитнес клубовете ни, за което ще уведомим вече заявилите го клиенти и желаещите по телефона.

Клиентите следва да се регистрират на сайта ни и сами да въведат данните на своя банкова карта. 
Атлетик Фитнес в нито един момент НЯМА ДА ИМА ДОСТЪП ДО ТЕЗИ ДАННИ – те се пазят и съхраняват изцяло и единствено от партньора ни – Първа инвестиционна банка. Последната гарантира за безопасността на техните данни.

Атлетик периодично плащане 3

🌍Периодичното плащане по света

В последно време, често получаваме въпроси от вас – нашите клиенти, относно периодичното плащане и колко често се използва то като начин на плащане в световен мащаб.

След като миналата седмица ви изброихме неговите предимства 👉http://athletic-bg.com/2199/2199/ 👈, днес искаме да ви разкажем малко повече за това как и къде се използва то извън България.

В световен мащаб все повече потребители предпочитат да използват абонаменти за услуги или продукти, които доскоро са могли да купят единствено чрез заплащане на цялата стойност накуп. По цял свят периодичните плащания са предпочитан избор за извършване на регулярни плащания, в това число месечни абонаменти, членства и др. И при всички положения търговците трябва да вземат под внимание предпочитанията на клиентите си, когато решават какъв метод на плащане да им предложат.

Атлетик периодично плащане 2

🏋️‍♂️Защо въведохме Периодично плащане и какви са неговите предимства🏋️‍♂️

Приятели,

Надяваме се информацията за новата ни услуга – периодично плащане, от миналата седмица е била полезна за вас. Ако не е достигнала до вас или искате да си припомните, можете да го направите тук.

💸Днес искаме да ви разкажем повече за ползите, които периодичното плащане предоставя.

Ето и само някои от тях:

✔️ Тази опция на плащане е голямо улеснение за клиентите – не се налага да помнят кога им изтича абонаментът / картата.
✔️ Улеснява клиентите, които пътуват често – абонаментът им се подновява автоматично и не е необходимо тяхното присъствие.
✔️ Клиентите си въвеждат данните еднократно.
✔️ Подновяването на абонамента става изцяло автоматично.
✔️ Някои търговци имат наказателни лихви / такси, при закъснели вноски, което се избягва с използването на предварително договорено периодично плащане чрез банкова карта.
✔️ Случва се клиентите да нямат възможност да заплатят
абонамента наведнъж, при по-големи покупки (годишен абонамент заплатен наведнъж например. Благодарение на периодичното плащане, те имат възможността да разпределят по-големи суми на повече на брой, месечни цикъла на таксуване.
✔️ Периодичното плащане позволява на клиентите да пазаруват много по-бързо. При банкови преводи например, понякога има период от време между плащането на услуга и моментът, в който тя стане валидна. Периодичните плащания стават автоматично и правят услугата налична за клиента на момента.
✔️ Периодичното плащане е и банковата услуга с най-нисък процент измами в световен мащаб.
✔️ Не на последно място, опазването на околната среда е друго предимство на периодичното плащане. Българите не са изключение от световната тенденция за оптимизиране на изразходваните материали, замърсяващи природата.

Атлетик периодично плащане 1

Какво представлява “периодично плащане”?

Здравейте, приятели,

Вероятно част от вас се чудят какво точно представлява новата ни услуга за заплащане на Годишен абонамент, а именно „периодично плащане”. Поради което желаем да внесем малко яснота. В поредица от публикации всяка седмица ще ви запознаваме с предимствата на този начин на плащане.

И така, какво представлява периодично плащане

Периодично плащане е начин на автоматично заплащане на продукти или услуги на даден търговец от страна на клиент, чрез редовни повтарящи се плащания. Периодът (за колко време да бъдат тези плащания) и честотата (кога се случват плащанията – на седмична, месечна, годишна база и др.) на плащанията се договаря между клиента и търговеца.