• Home
  • Периодично плащане

1

Атлетик периодично плащане 1

Най-новата ни услуга – периодично плащане – е вече налична!

Екипът на Атлетик постоянно се стреми да предлага услуги, които да са достъпни и лесни за ползване от вас. Именно това ни подтикна да разработим нашата най-нова услуга – периодично плащане, която вече е налична!

Винаги сте искали да имате годишен абонамент при нас, но ви е спирало натоварването, което то ще упражни върху бюджета ви? С периодичното плащане получавате точно това – възможност да тренирате цяла година, като разпределяте плащането на 12 на брой и по-малки месечни вноски.

Не искате всеки месец да мислите до коя дата трябва да подновите абонамента си? Периодичното плащане премахва и това неудобство. Веднъж настроено, ежемесечните подновявания по него се случват автоматично. Това е голямо предимство и ако пътувате често – няма да се налага да съобразявате графика си с необходимостта да подновите абонамента си.

2

Атлетик периодично плащане 1

Какво представлява “периодично плащане”?

Здравейте, приятели,

Вероятно част от вас се чудят какво точно представлява новата ни услуга за заплащане на Годишен абонамент, а именно „периодично плащане”. Поради което желаем да внесем малко яснота. В поредица от публикации ще ви запознаем със същността и предимствата на този начин на плащане.

И така, какво представлява периодично плащане

Периодично плащане е начин на автоматично заплащане на продукти или услуги на даден търговец от страна на клиент, чрез редовни повтарящи се плащания. Периодът (за колко време да бъдат тези плащания) и честотата (кога се случват плащанията – на седмична, месечна, годишна база и др.) на плащанията се договаря между клиента и търговеца.

3

Атлетик периодично плащане 2

🏋️‍♂️Защо въведохме периодично плащане на Годишния абонамент и какви са неговите предимства🏋️‍♂️

 

💸Днес искаме да ви разкажем повече за ползите, които периодичното плащане предоставя.

Ето и само някои от тях:

✔️ Тази опция на плащане е голямо улеснение за клиентите – не се налага да помнят кога им изтича абонаментът / картата.
✔️ Улеснява клиентите, които пътуват често – абонаментът им се подновява автоматично и не е необходимо тяхното присъствие.
✔️ Клиентите си въвеждат данните еднократно.
✔️ Подновяването на абонамента става изцяло автоматично.
✔️ Някои търговци имат наказателни лихви / такси, при закъснели вноски, което се избягва с използването на предварително договорено периодично плащане чрез банкова карта.
✔️ Случва се клиентите да нямат възможност да заплатят
абонамента наведнъж, при по-големи покупки (годишен абонамент заплатен наведнъж например. Благодарение на периодичното плащане, те имат възможността да разпределят по-големи суми на повече на брой, месечни цикъла на таксуване.
✔️ Периодичното плащане позволява на клиентите да пазаруват много по-бързо. При банкови преводи например, понякога има период от време между плащането на услуга и моментът, в който тя стане валидна. Периодичните плащания стават автоматично и правят услугата налична за клиента на момента.
✔️ Периодичното плащане е и банковата услуга с най-нисък процент измами в световен мащаб.
✔️ Не на последно място, опазването на околната среда е друго предимство на периодичното плащане. Българите не са изключение от световната тенденция за оптимизиране на изразходваните материали, замърсяващи природата.

4

Периодичното плащане е вече тук!

Скъпи приятели,
 
Радостни сме да ви съобщим, че периодичното плащане, за което толкова много ви разказваме, е вече тук!
 
Вече можете да се възползвате от него и да спестявате пари всеки месец: http://shop.athletic-bg.com/account?nameSpace=athletic&GymID=776
 
За ваше улеснение, сме заснели видео, в което проследяваме заедно стъпките, с които можете да заявите периодичното плащане:
 
По-здрави,
екипът на Атлетик Фитнес

5

Атлетик периодично плащане 4

Периодично плащане в Атлетик Фитнес

След като разгледахме какво представлява периодичното плащане, неговите предимства и ви показахме как да се възползвате от него, за да спестявате пари всеки месец, сега ще ви споделим в детайли как точно предлагаме тази нова услуга в Атлетик Фитнес.

Можете да заявите Годишен абонамент заплащан чрез периодично плащане през сайта ни  http://shop.athletic-bg.com/account…, или във фитнес клубовете ни.

Клиентите следва да се регистрират на сайта ни и сами да въведат данните на своя банкова карта. 
Атлетик Фитнес в нито един момент НЯМА ДА ИМА ДОСТЪП ДО ТЕЗИ ДАННИ те се пазят и съхраняват изцяло и единствено от партньора ни – Първа инвестиционна банка. Последната гарантира за безопасността им.

6

Атлетик периодично плащане 5

👉Опции на периодичното плащане в Атлетик Фитнес

Вече ви разказахме в детайли за новата ни услуга – периодично плащане на Годишен абонамент. Ако искате да си припомните, можете да го направите тук🔻

👇В тази статия описваме две от опциите, които този начин на плащане предлага.