Процедура за избор на изпълнител чрез публична покана

Атлетик ЕС проект

Процедура за избор на изпълнител чрез публична покана № BG05M9OP001-4.001-0112-C01-Su01/11.01.2018

Процедура за избор на изпълнител чрез публична покана № BG05M9OP001-4.001-0112-C01-Su01/11.01.2018 г. е с предмет: „ПРОВЕЖДАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ ПО X-SELLIING”.

Процедурата се възлага във връзка с изпълнение на проект „Насърчаване на транснационалното сътрудничество, чрез обмяна на опит, добри практики и модели за развитие на човешките ресурси и подобряване на организацията и условията на труд в „АТЛЕТИК ФИТНЕС" ООД”, съгласно сключен административен договор № BG05M9OP001-4.001-0112-C01 между Министерство на труда и социалната политика, чрез Главна дирекция “Европейски фондове, международни програми и проекти” и “АТЛЕТИК ФИТНЕС” ООД, процедура за подбор на проекти BG05M9OP001-4.001 „Транснационални и дунавски партньорства при заетост и растеж” финансирана от Европейския социален фонд чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г. за доставки, необходими за изпълнение целите на проекта.

Краен срок за подаване на оферти: 19.01.2018 г. до 23:59 часа.

Файловете по процедурата можете да изтеглите от тук:

Проект “Насърчаване на транснационалното сътрудничество”

Атлетик ЕС проект

„АТЛЕТИК ФИТНЕС” ООД е бенефициент по проект „Насърчаване на транснационалното сътрудничество, чрез обмяна на опит, добри практики и модели за развитие на човешките ресурси и подобряване на организацията и условията на труд в „АТЛЕТИК ФИТНЕС" ООД”, административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG05M9OP001-4.001-0112-C01, процедура за подбор на проекти BG05M9OP001-1.004 „Транснационални и дунавски партньорства за заетост и растеж” финансирана от Европейския социален фонд чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г.

Обща стойност на проекта: 112 798.78 лева

  • 107 158.84 лева от Европейския социален фонд;
  • 5 639.94 лева от национално финансиране.

Нови условия на Атлетик Фитнес

Уважаеми приятели,

За много години! Бъдете живи и здрави и все така активни и позитивно настроени!

От 01.01.2018 г. влезнаха в сила новите ни условия:

1. Премахваме изцяло Членската такса от 50 лв. За нови и прекъснали членове.

2. В някои от фитнес клубовете ни ползването на душ беше включено само в Годишната карта. Въведохме за всички наши членове правото на един душ на ден, включено в цената на всеки абонамент или карта. По този начин, всичките ни карти и абонаменти включват неограничен фитнес, една групова тренировка на ден, един душ на ден, безплатен паркинг за минимум два часа за фитнес клубовете ни в търговски центрове, Wi-Fi, сейфчета за ценности и сауна там, където е налична.

3. Намаляваме цената на картата за един месец от 70 на 60 лв. Също така, сме предвидили и подарък - при подновяване на Месечната карта преди изтичането й, получавате една седмица бонус, при всяко последващо подновяване.

4. Въвеждаме услугата „периодично плащане”. Това е годишен абонамент, който се заплаща на 12 месечни вноски по 40 лв., чрез автоматично дебитиране на банковата ви карта. ТАЗИ УСЛУГА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНА ЕДНОСТРАННО ОТ ВАС, БЕЗ НЕУСТОЙКИ, с едномесечно писмено предизвестие.

5. Другата нова услуга, която е налична от 01.12.2017 г. е т.нар. „Часът на инструктора”. Организирахме първите събития три пъти седмично (два пъти през седмицата и един - през уикенда). „Часът на инструктора” предоставя съвети за начинаещи за правилно изпълнение на основните упражнения и насоки за здравословно хранене. Можете да видите програмата на часовете на инструктора в графика с групови тренировки.

6. Годишният абонамент /Годишната карта/ платен наведнъж остава най-икономичният начин на плащане. От 390 става 400 лв., като запазваме правото на замразяване два пъти за по един месец.

Програмният ни календар за 2018-та година е вече наличен и можете да го видите на място, във фитнес клубовете ни. Той включва летни и зимни спортни лагери, планински походи, открити тренировки, както и събития, посветени на правилното хранене и здравословния начин на живот.

Желаем много успешна и хубава 2018 г.!

С уважение,
Екипът на Атлетик Фитнес

Уникалните гребни тренажори – WaterRower – в Атлетик Черни връх

Приятели,

Опитахте ли гребните ни тренажори WaterRower в Атлетик Черни връх.
Те набират все по-голяма популярност по света, като ви осигуряват перфектната тренировка. Някои от ползите на тренировките на WaterRower (http://www.waterrower.bg/) са:
- натоварване на 84% от цялата ви мускулна мас;
- изгаряте повече от 1000 калории за час, при интензивна тренировка;
- укрепване на сърдечната система;
- повишаване на издръжливостта и др.

Включете WaterRower в тренировъчния си режим и няма да съжалявате! Повдигнете тонуса си, като заповядате на напълно безплатна пробна тренировка в Атлетик Фитнес Черни връх – http://athletic-bg.com/za-nas/bezplatna-trenirovka-2/, или ни се обадете по телефона – ‎0885 130 060.

Очакваме ви,
екипът на Атлетик Фитнес

НОВО! Уникална иновативна фитнес система в Атлетик

Скъпи приятели,

Трудно ли намирате време за трениране? Писнало ли ви е да се чудите какво да тренирате следващия път – коя мускулна група?, колко серии?, колко повторения? и т.н. Накрая, вярвате ли, че можете да се забавлявате, докато тренирате и постигате поставените си цели?

Ние имаме решение за всичките тези препятствия пред това да бъдете здрави и да тренирате редовно! Това е немското фитнес оборудване Milon (https://www.youtube.com/watch?v=RhXitJ4uBys) – най-безопасното, резултатно, иновативно и приятно за употреба фитнес оборудване в света. На 20 септември 2017 г. ще бъде доставен пълният набор от 12 машини Milon за трениране на всички мускулни групи, в Атлетик Дианабад.

Атлетик Милон

Ако нямате търпение и още сега искате да опитате тази уникална фитнес система, заповядайте в Мол „Сердика център”, на ет. -1 срещу магазин Intersport. Там на всеки желаещ ще му бъде направена напълно безплатна фитнес оценка на физическото му състояние и ще може да опита един от 12-те фитнес уреда, които пристигат септември – машина за гърди (Chest Press).

Работното ни време е:

Понеделник - петък: 18 - 20 ч.

Събота: 11 - 13 ч.

Неделя: 17 - 19 ч.

 

Накрая, само сега в Сердика мол ще можете да се възползвате от специалните ни отстъпкидо - 50% за картите Milon, както и да получите бонус месеци за трениране до края на лятото.

 

Очакваме ви

екипът на Атлетик Фитнес

 

Най-новите и иновативни гребни тренажори в Атлетик Черни връх

Атлетик новини

Приятели,

Искате ли да се докоснете до най-новите и иновативни гребни тренажори в България? Заповядайте да ги опитате в Атлетик Черни връх и се насладете на WaterRower!

На ваше разположение са дървеният тренажор WaterRower Oak и алуминиевият му еквивалент - WaterRower M1 HiRise.

Благодарение на използваното противодействие, при тренировка на гребния тренажор WaterRower ще чувате мек и успокояващ шум на лееща се вода и тишина отвъд него.

Вижте повече за гребните тренажори WaterRower на www.waterrower.bg

За всички желаещи, които не са членове на Атлетик Фитнес, можете да заповядате да направите безплатна тренировка, като се обадите на 0885 130 060, за да се запишете.

Очакваме ви  :)
екипът на Атлетик Фитнес