COOLFIT

CoolFit

Ти, който си в класната стая или университета,

Наясно сме колко време, енергия и труд си хвърлил и хвърляш за твоето образование – и ние сме минали по този път. Вярваме, че образованието е дългосрочна инвестиция за по-добра реализация, а оттам и за по-добър живот.

След него следва и изборът на работа. Над 20-годишната ни практика е показала, че, за да си намериш по-лесно работа, която да ти харесва, а и да изкарваш повече пари, е необходимо да бъдеш психически и физически здрав. Последното се постига с водене на активен начин на живот и най-вече с редовното спортуване.

За това и ти предлагаме COOLFIT!

Това е Месечна карта за фитнес за ученици и студенти, между 16 и 26-годишна възраст, с валидна ученическа или студентска книжка, която се представя на рецепция в залата.

CoolFit картата дава право на достъп до всички клубове на Атлетик Фитнес до 16 ч., когато следва да е най-късният ти вход.

Картата може да бъде закупена онлайн, през сайта на Атлетик, или на рецепция, най-късно до 31-ви май. Можеш да се възползваш от неограничен брой карти и да тренираш редовно за по-дълго време.

 

Влез в отбора! Бъди здрав, харесван и, разбира се – Cool!

Be Cool! Be fit! With CoolFit!

Trackback from your site.

Напиши коментар

Трябва да сте влезли, за да коментирате.