• Home
  • Блог
  • Повече хора, по-активни, по-здрави

Повече хора, по-активни, по-здрави

Скъпи приятели,Untitled-1

В отговор на многобройните ви запитвания и изразени очаквания за ползването на услугите на Атлетик Фитнес с някоя от предлаганите на пазара спортни карти, намерихме в лицето на Содексо България партньор, който споделя визията ни:

Повече хора, по-активни, по-здрави!

или да мотивираме все повече хора да водят активен и здравословен начин на живот.

В резултат от тези усилия създадохме новия пакет услуги B-Active, който имаме удоволствието да ви представим.

Потребителите на B-Active, в допълнение към услугите на Атлетик Фитнес, ще се възползват от вече съществуващите спортни услуги или отстъпки на близо 800 обекта от партньорската мрежа на Sport Pass*.

Пакетът B-Active ще бъде представен и разпространяван в мрежата на Sport Pass като нова линия на картата Sport Pass.

За повече информация и закупуване на пакета моля посетете https://sportpass.bg/bg/network/

*Ексклузивно, до 31 март 2018 година, всички притежатели на активен пакет Sport Pass Full Energy ще могат да тренират със своята карта в залите на Атлетик Фитнес, които след тази дата ще бъдат достъпни само с новия пакет на Sport Pass – B-Active.

Содексо България и Атлетик Фитнес, споделят визията за дългосрочно стратегическо развитие на пазара на спортни – здравни услуги в България, с което искат да осигурят и поддържат високо качество на услугите във фитнес индустрията, както и да популяризират и насърчат здравословния начин на живот на служителите в различните сектори на бизнеса. Във връзка с това Содексо България вече се присъедини към Българска асоциация за здраве и фитнес – БАЗФ.

„Световна тенденция в грижата за служителите е предоставянето на допълнителен пакет за подобряване качеството на живот на активно работещите, а не просто осигуряване на необходимия по закон минимум от адекватно заплащане и социално осигуряване. Колкото по-големи са натоварването и отговорностите на служителите, толкова по-важно е работодателят да поеме грижата за поддържане на тяхната добра физическа и психичека форма. Затова мисля, че това е важна стъпка, която ще подкрепи нашите клиенти в усилията им за намиране на нови социални политики, които да въведат в своите компании“, казва г-н Виктор Косконел, изпълнителен директор на Содексо България.

„До този момент не сме работили с никого от операторите на спортни карти на пазара, защото не бяхме дефинирали партньор, на когото да можем да разчитаме за поддържане на високия стандарт, с който се свързват клубовете и услугите ни. В Содексо видяхме не само дългогодишна традиция и иновативен подход, които са гаранция за качествена услуга, но и компания, която търси ползата за всяка от страните във веригата. Това е важен фактор за всеки, който търси дългосрочни взаимоотношения за гарантиран устойчив бизнес модел и лоялни отношения между партньорите и техните клиенти“, добавя Петър Ангелов, собственик и управител на Атлетик Фитнес.

Trackback from your site.

Напиши коментар

Трябва да сте влезли, за да коментирате.