2

Атлетик периодично плащане 1

Какво представлява “периодично плащане”?

Здравейте, приятели,

Вероятно част от вас се чудят какво точно представлява новата ни услуга за заплащане на Годишен абонамент, а именно „периодично плащане”. Поради което желаем да внесем малко яснота. В поредица от публикации ще ви запознаем със същността и предимствата на този начин на плащане.

И така, какво представлява периодично плащане

Периодично плащане е начин на автоматично заплащане на продукти или услуги на даден търговец от страна на клиент, чрез редовни повтарящи се плащания. Периодът (за колко време да бъдат тези плащания) и честотата (кога се случват плащанията – на седмична, месечна, годишна база и др.) на плащанията се договаря между клиента и търговеца.

За да се възползва от тази услуга, клиентът дава информираното си съгласие даденият търговец да получава плащания от банковата карта или сметка на клиента, на предварително определена дата и цена. Веднъж упълномощена, компанията автоматично подновява абонамента на клиента, чрез изтегляне на договорената сума на договорената дата от картата (сметката) на клиента. В повечето случаи, банката на клиента изпраща съобщение – SMS – до него, уведомявайки го за извършеното месечно плащане.

Атлетик Фитнес предлага Годишен абонамент заплащан чрез периодични плащане
🔴За да се възползвате от него, следва да се регистрирате на интернет страницата ни http://shop.athletic-bg.com/account?nameSpace=athletic&GymID=776  и да изберете тази опция.

👉След което сами въвеждате данните на ваша банкова карта в портала на партньора ни – Първа инвестиционна банка.

Сигурност
Важно е да подчертаем, че Атлетик Фитнес няма да достъп до данните на банковата ви карта в нито един момент – те ще се съхраняват от ПИБ, която ще се грижи за тяхната поверителност и сигурност. Данните ви ще бъдат защитени на най-високо ниво – в световен мащаб периодичното плащане е разплащателната система с най-малък брой измами.

В допълнение към сигурността на данните ви, вие можете едностранно да прекратите тази услуга по всяко време, с 1-месечно писмено предизвестие, БЕЗ неустойки *В последния случай следва да имате предвид, че в бъдеще няма да можете да се възползвате от този начин на плащане, ако сте прекратили този начин на плащане преди изтичането на 12 последователни месеца.

👌Тази нова наша услуга предлага удобството за вас – да не мислите и помните кога ви изтича абонаментът и кога следва да се поднови. Последното ще става автоматично всеки месец, на дадена дата.

👌Периодичното плащане e най-лесният, безопасен и удобен начин за правене на редовни и повтарящи се плащания. Той е широко разпространен начин на плащане, използван за месечни абонаменти и такси с предварително фиксирани дати – телефонни услуги, телевизионни и онлайн абонаменти и др.

Ако искате да се запознаете с предимствата и повече информация за периодичното плащане, то можете да го направите тук.

Ако желаете да научите повече, можете да попитате колегите на рецепция или да се обадите на 📞0889 140 264, централен офис Атлетик Фитнес

По-здрави,
екипът на Атлетик Фитнес

Trackback from your site.

Напиши коментар

Трябва да сте влезли, за да коментирате.