3

Атлетик периодично плащане 2

🏋️‍♂️Защо въведохме периодично плащане на Годишния абонамент и какви са неговите предимства🏋️‍♂️

 

💸Днес искаме да ви разкажем повече за ползите, които периодичното плащане предоставя.

Ето и само някои от тях:

✔️ Тази опция на плащане е голямо улеснение за клиентите – не се налага да помнят кога им изтича абонаментът / картата.
✔️ Улеснява клиентите, които пътуват често – абонаментът им се подновява автоматично и не е необходимо тяхното присъствие.
✔️ Клиентите си въвеждат данните еднократно.
✔️ Подновяването на абонамента става изцяло автоматично.
✔️ Някои търговци имат наказателни лихви / такси, при закъснели вноски, което се избягва с използването на предварително договорено периодично плащане чрез банкова карта.
✔️ Случва се клиентите да нямат възможност да заплатят
абонамента наведнъж, при по-големи покупки (годишен абонамент заплатен наведнъж например. Благодарение на периодичното плащане, те имат възможността да разпределят по-големи суми на повече на брой, месечни цикъла на таксуване.
✔️ Периодичното плащане позволява на клиентите да пазаруват много по-бързо. При банкови преводи например, понякога има период от време между плащането на услуга и моментът, в който тя стане валидна. Периодичните плащания стават автоматично и правят услугата налична за клиента на момента.
✔️ Периодичното плащане е и банковата услуга с най-нисък процент измами в световен мащаб.
✔️ Не на последно място, опазването на околната среда е друго предимство на периодичното плащане. Българите не са изключение от световната тенденция за оптимизиране на изразходваните материали, замърсяващи природата.

🔵Периодичното плащане не изисква никакви хартиени фактури или разписки, като транзакциите по него стават дигитално и безопасно.

Атлетик Фитнес предлага Годишен абонамент заплащан чрез периодични плащания – научи повече?

За да се възползвате от него, следва да се регистрирате на сайта ни ↪️ http://shop.athletic-bg.com/account?nameSpace=athletic&GymID=776 ↩️ и да изберете тази опция.

Периодичното плащане e най-лесният, безопасен и удобен начин за правене на редовни и повтарящи се плащания. Той е широко разпространен начин на плащане, използван за месечни абонаменти и такси с предварително фиксирани дати – телефонни услуги, телевизионни и онлайн абонаменти и др.

Интересувате се от използването на този начин на плащане по света и добри примери – прочетете повече тук.

Ако желаете да научите повече, можете да попитате колегите на рецепция или да се обадите на 0889 140 264, централен офис Атлетик Фитнес

По-здрави,
екипът на Атлетик Фитнес

Trackback from your site.

Напиши коментар

Трябва да сте влезли, за да коментирате.